Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Produse promotionale speciale

Labels & Brands Studio are placerea sa va ofere o gama speciala de produse promotionale pentru campaniile de marketing . pentru inceput aceste produse sunt :

- carduri termosensibile pentru masurarea temperaturi ambientale, temperaturii apei, temperaturii corpului cat si pentru masurarea indicelui UV

- "razuitoare " speciale cu o forma ergonomica deosebita, pentru cartele telefon, lozuri sau tichete de loterie

- produse luminoase tip led / multiled - suporturi de pahar luminoase, pandantive luminoase, insigne luminoase

 

razuitor lozuri si tichete loterie

Razuitorul este un produs special conceput pentru razuirea cartelelor telefonice cat si al biletelor de loterie.Cu un design ergonomic ofera o razuire usoara cat si un suport valoros pentru nevoiele de comunicare / publicitate.Practic, estetic si distractiv permite atingerea tintelor de marketing ale companiile indiferent de domeniul de activitate.

carduri tip termometru si indicator UV

Toate cardurile tip termometru sunt fara mercur, nu se rup, nu sunt toxice si sunt reutilizabile. Permit citirea imediata a temperaturii si dureaza pana la 5 ani fara nici o baterie. Pot imbogati calendare de perete, de birou, felicitari si expozori in puncte de vanzare, carduri pentru economisirea energiei, indicatori de temperatura pentru camera copilului si mouse-pads...

produse promotionale tip LED

O gama de produse spectaculoase pentru promotiile in cluburi, discoteci, baruri, restaurante sau pentru petrecerile cu prietenii sau colegii. Pentru suporturile de pahare si pandantivele luminoase personalizarea se face cu etichete adezive, in timp ce insignele luminoase se personalizeaza in procesul de productie.
Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter