Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Fanioane tesute si imprimate

Un  steag / fanion este o bucatã de material coloratã  având un anumit model și o anumitã forma geometrica - dreptunghi in cazul steagului , pentru fanion formele pot fi diverse .El se poate atârna/ agata de un suport și este folosit pentru semnalizare, delimitare sau identificare.

Drapelele au fost create inițial pentru identificare, în sensul utilizat astãzi, de simboluri ale unor entitãți, atât subnaționale cât și naționale.Fanioanele si steagurile sunt de asemenea utilizate în schimbul de mesaje, reclame,  delimitãri de suprafețe și proprietãți sau în scopuri decorative.

Utilizarea fanioanelor si a steagurilor in scop de reclama, decorativ sau in scop de "evidentiere "a identitatii unei companii sau produs este acceptata si folosita azi atat de cluburile sportive, cluburile de afaceri, sau de companii / organizatii  in cadrul conferintelor, expozitiilor cat si a campaniilor de marketing .

fanioane si steaguri tesute

Realizam fanioane de diverse forme si steaguri tesute de inalta definitie atat in varianta simpla fata cat si dubla fata ( fetele pot fi diferite ). Numarul de culori ce se poate obtine prin tesere este de 8 culori + fond. Ca orice produs tesut durabilitatea este execelenta iar culorile raman "vibrante " pe toata durata de viata a fanionului...

fanioane si steaguri imprimate

Fanioanele si steagurile imprimate sunt realizate pe suport de satin si personalizarea se poate face prin termotransfer sau printarea directa pe material. Se pot obtine astfel produse full color conform specificatiilor clientului .

suporturi pentru fanioane si steaguri

Pentru a pune in valoare fanionul sau steagul va oferim diverse suporturi pentru ele, realizate din lemn sau metal cu baza de marmura . Suporturile pot fi cu un brat , doua sau trei.
Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter