Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Cristale si aplicatii termoadezive

Pentru decorarea sau personalizarea produselor dumneavoastra - fie ca este vorba de confectii, articole din piele , marochinarie, invitatii sau felicitari , decoratiuni interioare - Labels & Brands Studio va ofera o gama completa de cristale tip Swarovski si alte elemente termotransferabile, aplicatii termoadezive realizate din cristale tip Swarovski catalogate pentru diverse sezoane sau evenimente, cat si aplicatoare manuale pentru cristale si seturi hobby ( do it your self ),

Oferta noastra se adreseaza atat producatorilor de confectii, incaltaminte si marochinarie, persoanelor fizice care doresc sa dea stralucire unui produs nou cumparat sau unui produs mai vechi din garderoba, agentiilor de publicitate sau magazinelor ce doresc sa devina reseleri pentru produsele noastre.

Pentru mai multe detalii vizitati magazinul nostru virtual specializat :

www.stras.ro

cristale si elemente metalice termoadezive

Cristale si elemente termoadezive - veti gasi aici cea mai completa oferta de : - cristale tip Swarovski - octogoane metalice termoadezive - elemente metalice plate termoadezive - jumatati de perle termoadezive - perle tip lumi - elemente metalice vintage . Fiecare produs se prezinta intra gama varianta de dimensiuni, culori, si forme.

aplicatii / motive cu cristale termoadezive

Livram din stoc sau realizam la comanda orice model de aplicatie cu cristale/ strasuri si elemente termoadezive - nu exista cantitate minima ! Colectia completa de modele o gasiti pe : - www.stras.ro - si cuprinde aproape toata de cerinte posibile ( litere si alfabet , texte, animale si insecte, siruri si coliere, aplicatii pentru copii , aplicatii de sezon ( Sf. valentine, Martisor,.... )..

aplicatoare manuale pentru cristale / strasuri

Pentru cei ce doresc sa isi realizeze singuri aplicatiile sau sa adauge cateva cristale pe un anume produs , le oferim 2 modele de aplicatoare manuale : Beejoy , si Beejoy vacuum , cat si seturi ce contin cutiute individuale sau casete cu cristale/ strasuri si elemente termoadezive iar ca BONUS un catalog de modele simple pentru "acasa ".
Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter