Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Lanyard si solutii de identificare

Definitia lanyardului : O banda ce se poarta in jurului gatului , in mod uzual folosit pentru a agata diverse obiecte ce doresti sa le ai securizate si la indemana : ecuson, telefon mobil, aparat foto, stick USB, ... cheile de la casa ( sau de la casa de bani )!

Lanyard - domenii de utilizare : Lanyardul este un instrument promotional si de marketing extrem de util si  de raspandit. Purtat de obicei in jurul gatului atrage imediat asupra detaliilor personale ( daca are atasat un ecuson ) cat mai ales detaliilor referitoare la logoului companiei.Spre deosebire de produse promotionale " cu viata scurta " ( pixuri, brichete, brelocuri ) , lanyardul este si va fi mereu un cadou promotional foarte apreciat , ce va putea fi folosit impreuna cu produse ce doresti sa le ai mereu la indemana - ecuson, telefon mobil, camere foto, stickuri USB, I-Poduri,...

lanyard tesut

Lanyardul tesut este varianta de lanyard care ofera cea mai mare perioada de utilizare Rezistenta in timp este excelenta , culorile raman aceleasi chiar si dupa spalarea lanyardului . In cazul lanyardului tesut dubla fata se poate realiza personalizarea atat pe fata cat si pe verso - cele doua fete putand avea personalizari diferite. Numarul de culori de personalizare poate ajunge la 8. Pentru varianta de lanyard simpla fata numarul de culori de personalizare este limitat in general la o culoare ( uneori 2 culori )

lanyard serigrafiat

Lanyardul serigrafiat dse realizeaza prin metoda serigrafica, aplicand cu ajutorul unei site culorile dorite pe o banda de poliester sau nylon. Exista o limitare atat in privinta culorilor benzilor folosite ( in general culori standard ) cat si a numarului de culori de personalizare ( maxim 2 culori )

lanyard termotransfer

In cazul lanyardului personalizat prin termotransfer se folosesc benzi de nylon care sunt personalizate cu ajutorul unor "printuri "termotransferabile.

accesorii lanyard

Oricare din tipurile de lanyard prezentate mai sus pot fi accesorizate cu diverse elemente metalice sau de plastic .Gama de acesorii pe care o oferim cuprinde : carabine metalice de diverse forme si dimensiuni, carabine tip wire, carabine de plastic detasabile pentru telefon mobil, separatoare de plastic intermediare sau de siguranta, anouri metalice, badgeuri retractabile de metal sau plastic, port ecusoane de plastic flexibile sau rigide, sau alte accesorii speciale
Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter