Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Panglici personalizate

Panglica este in general o banda textila, poate fi insa si din material plastic, folosita initial ca un element atasare ( legare ) al mai multor produse impreuna.

Utilizate adesea in realizarea si decorarea produselor textile ( confectii, tricotaje, marochinarie, produse textile pentru casa,... ), panglicile au astazi numeroase intrebuintari decorative sau simbolice.

Sunt folosite pe scara larga si in concursuri sau competii sportive sub forma de panglici pentru medalii ( lanyard ) , rozete realizate din panglici pentru concursurile hipice sau canine.

Nu putem sa nu amintim vectorul media pe care il reprezinta panglicile personalizate ( decorative ) in industria de ambalare si " industria cadourilor "

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru specializat :

www.panglici-personalizate.ro

 

panglici satin personalizate

Panglicile din satin sunt probabil cele mai utilizate panglici cu scop decorativ , fie in varianta dubla fata ( ambele fete sunt satinate ) sau simpla fata.Panglicile pot fi personalizate prin metoda hotstamping, serigrafie sau termotransfer.Latimile de panglici uzuale sunt cuprinse intre 10 mm - 50 mm latime

panglici poliester / nylon personalizate

Panglicle din nylon / poliester sunt panglici relativ groase in comparatie cu panglicile de satin. Sunt recomandate pentru benzi lanyard sau personalizare de palarii dar pot fi folosite si pentru ambalarea de produse tip cadou.

panglici bumbac personalizate

Panglicile personalizate din cotton ( bumbac ) tip heringbone sunt panglici ce ofera un aspect si un tuseu natural deosebit . Sunt panglici relativ groase dar care pastreaza o "moliciune "deosebita.Personalizare se poate realiza prin serigrafie sau chiar cu aplicatii tip Swarovski.

panglici tesute personalizate

Panglicile tesute sunt realizate pe razboaie de tesut speciale ce permit realizarea unor benzi / panglici de inalta definitie. Se poate alege culoarea dorita pentru fond cat si culorile de personalizare ( pana la 8 culori ) Produsul astfel obtinut este realizat conform specificatiilor clientului si are o "durata de viata" excelenta.

panglici catifea / organza personalizate

O categorie speciala este reprezentata de panglicile din organza ( caracterizate prinr-o transparenta deosebita ) si panglicile din catifea ( aspect si tuseu de catifea )

funde personalizate

Pentru a da o nota speciala de eleganta cadoului tau sau pachetelor promotionale, alegerea perfecta este funda simpla , dubla sau combinata din diverse materiale precum ; satin , tulle, organza, catifea... Pentru personalizare se pot folosi diverse tehnici astfel incat mesajul de pe funda sa fie cat mai vizibil.
Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter