Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

carduri tip termometru si indicator UV

termometre aer si apa, control UV

termometre aer si apa , control UV

Indicatorii de temperatura ambientala cu cristale lichide sunt realizabili in forme variate de la -20 C pana la 90C, cu intervale de 1,2,3,5 C, la alegere.Realizate sub forma de card sau ceasuri UV , pot masura temperatura aerului ,.. temperatura apei , sau indicele UV Rezistenti la rupere, pot fi cititi imediat si reutilizati de nenumarate ori.

termometru cu cristale lichide pentru camera

Pot imbogati calendare de perete, de birou, felicitari si expozori in puncte de vanzare, carduri pentru economisirea energiei, indicatori de temperatura pentru camera copilului si mouse-pads.

termometru baie sau biberon

Termometrul de baie indica daca apa e prea rece, ideala sau prea calda. Reutilizabil de nenumarate ori, impermeabil, nu este toxic, realizabil in orice forma si culoare. Bibo-test se aplica pe biberon cu ajutorul suportului static fara adeziv, pentru a verifica temperatura ideala a continutului (rece ideala calda) Poate fi mutat si reaplicat pe sticla de mai multe ori, permitand astfel spalarea si reutilizarea.

termometru febra adulti si copii

Indicatorii Test Febra ofera o citire clara a temperaturii corporale in doar 15 secunde. Iata cateva motive pentru a le alege: Lectura imediata Rezistenti la rupere Nu sunt toxici (nu contin mercur) Format de buzunar sau mereu la indemana Utilizabili acasa, la scoala, la birou Fara baterii

termometru bauturi

A controla temperatura bauturilor e fundamental pentru a gusta diferite tipuri de vin si bere. Disponibile si pentru bauturi racoritoare sau vodka. Indicatoarele de temperatura se aplica direct pe sticla sau doza si sunt reutilizabile de nenumarate ori. Realizabile in format practic de carte de credit, in forma de etichete, sau in pretioase inele de metal.

termometre frigider

E practic imposibil sa controlam in mod precis temperatura din interiorul frigiderului, care variaza de la o zona la alta. Termometrele pentru frigider ne ajuta sa conservam in mod corect diverse alimente, prelungindu-le durata. Poate fi complet personalizat, comunicand un mesaj promotional sau aducandu-ne aminte despre marca si incredere. De durata practic nelimitata, pot fi realizate la 3 temperaturi (2-4 / 4-6 / 6-8), cu mod de indicare digital, de la 0 la 7C, cu intervale de 1C.

detector celulita

Denumit si termograf de contact , permite vizualizarea imediata a stadiului celulitei . Permit localizarea, clasificarea nivelului celulitei cat si masurile ce trebuiesc luate. Testul este simplu, fara durere , repetitiv iar utilizarea cardului nu necesaita abilitati speciale.

Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter