Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Brelocuri si produse cauciuc

Un produs cu mare impact publicitar este brelocul promotional . Va oferim posibilitatea de a alege din mai multe varianate cosntructive : breloc de cauciuc 3D, breloc din piele naturala sau artificiala embosat, breloc din fetru personalizat, breloc din "spuma "personalizat. Alaturi de aceste produse va mai oferim suporturi de pahar ( coaster - biscuit ), agrafe promotionale din cauciuc 3D, insigne din cauciuc, cat si bratari personalizate din cauciuc.

breloc cauciuc 3D

Brelocul din cauciuc 3D poate fi realizat atat cu forme regulate ( cerc, dreptughi , patrat ),.. cat si cu forme neregulate, cu una sau doua fete.Numarul de culori ce poate fi folosit depinde de logoul ce se doreste a fi reprodus insa detaliile ce pot fi obtinute sunt foarte fine. este un produs foarte rezistent si odata ce va fi atasat la legatura de chei va pastra mesajul publicitar pentru foarte mult timp !

breloc fetru personalizat

Doriti un breloc ecologic ? ... atunci va trebui sa alegeti un breloc din fetru personalizat. Personalizarea se realizeaza prin termotransfer , in general intr-o singura culoare. Se pot realiza prin stantare diverse forme , dar nu foarte neregulate !

Breloc tesut personalizat

breloc " spuma " personalizat

.. sau poate va doriti un breloc care pluteste pe apa ? Recomandarea noastra este atunci un breloc din spuma ( foam ) realizat din unul sau mai multe straturi de aceiasi culoare sau de culori diferite. Se pot realiza diverse forme iar personalizarea se face prin serigrafie.

breloc piele personalizat

Brelocul din piele - .. un breloc simplu si elegant ! Forma brelocului se realizeaza prin stantare, iar finisarea poate fi simpla sau prin cusatura ornamentala. Personalizarea se face prin embosare ( timbru sec ) sau prin serigrafie .

suport pahar - biscuit , coaster - din cauciuc

Acum ai de ales : un suport de pahar din carton sau un unul din cauciuc ? Primul, ieftin, dar cu o durata de viata scurta al doilea mai scump dar cu siguranta mai durabil ! Il poti alege in varianta rotunda sau patrata iar personalizarea poate fi tip 3D sau prin imprimare.

agrafa promotionala din cauciuc 3D

Agrafa personalizata din cauciuc poate fi folosita pur si simplu ca si agrafa pentru documente cat si ca agrafa tip insigna. Forma parti de cauciuc poate fi regulata sau neregulata iar dimensiunile agrafei metalice pot diferii in functie de necesitati !

insigne din cauciuc 3D

Alaturi de brelocuri , insignele reprezinta unul din cele mai banale produse de reclama dar in acelasi timp au un mare impact asupra publicului tinta . Pot fi realizate tip PIN sau tip ac de siguranta . Personalizarea este 3D !

bratari din cauciuc personalizate

Bratari din cauciuc personalizate prin emboss, deboss sau imprimare!
Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter