Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Personalizare produse

Pentru a-si atinge tintele de reclama si publicitate companiile apeleaza deseori la produse promotionale textile sau din piele. De cele mai multe ori aceste produse sunt cumparate gata executate, din motive precum costul, termenul de livrarea, calitate , insa aceste produse pentru a putea oferite ca si cadouri, vor trebui mai apoi personalizate cu mesajul / logoul companiei ! Labels & Brands Studio va faciliteaza o usoara personalizare prin diverse metode : etichete tesute, pachuri si badgeuri din cauciuc, piele embosata sau tesute, aplicatii cu cristale, broderie, serigrafie sau termoprint. Ce va ramane de facut este sa ne contactati pentru a va oferii cea mai buna solutie .

personalizare cu etichete tesute / imprimate

Cela mai simplu mod de a personaliza un produs textil este cu ajutorul unor etichete tesute de inalta definitie sau cu etichete imprimate pe suport de satin sau poliamida ( resina )

personalizare cu patch-uri de cauciuc / piele

Pentru a adauga relief brandului dumneavoastra recomandam personalizarea produselor din piele ( genti, portofele, manusi, incaltaminte ) sau textile ( tricouri, jachete, ... ) cu ajutorul unor patchuri ( badgeuri ) din cauciuc sau piele.

personalizare cu ecusoane / badgeuri tesute

Personalizarea echipamentelor sportive sau al produselor outwear este foarte usor de realizat acum cu ajutorul ecusoanelor sau badgeurilor tesute de inalta definitie termoadezive. Aplicarea este foarte facila chiar si in cazul produselor deja confectionate si care necesita doar brenduire !

personalizare cu aplicatii - cristale Swarovski - termoadezive

Fie ca ai de brenduit ( .. sau de "ornat ") un tricou, o pereche de jeansi, un produs din piele sau o felicitare / invitatie din carton. aplicatiile noastre cu cristale , perle sau octogoane metalice isi vor face cu prisosinta treaba - trimite-ne modelul aplicatiei pe care o doresti iar noi iti vom prezenta modelul final !

personalizare prin broderie

Personalizarea prin broderie se preteaza oricarui produs textil si din piele. Dimensiunea personalizarii astfel obtinute poate avea dimensiuni relativ mari, insa de multe ori este necesar ca broderia sa se execute inainte de confectionarea produsului.

personalizare prin serigrafie

Personalizarea prin serigrafie este tehnica de imprimare care utilizeaza o sita cu un numar de ochiuri pe inch cuprins intre 72 si 300 cu ajutorul careia se transfera, prin presare, utilizand cerneluri speciale, o imagine pe un suport de: hartie, plastic, metal, material textil

personalizare cu termoprint

Termoprintul reprezinta practic o coala de hartie speciala pe care este aplicat desenul / imaginea dorita prin diverse tehnologii ( imprimare inkjet, laser, sublimare ... ). Exista suporturi speciale atat pentru produse ce au culori deschise sau inchise. Transferarea imaginii pe produsul textil se realizeaza cu o presa de termotransfer.
Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter