Etichete
Confectii si accesorii textile
Personalizare produse
Lanyard si solutii de identificare
Panglici personalizate
Brelocuri si produse cauciuc
Suport pahar / coaster din cauciuc
Cristale si aplicatii termoadezive
Fanioane tesute si imprimate
Produse promotionale
Produse promotionale speciale
Standuri de expunere

Etichete

Va oferim cea mai vasta gama de etichete si accesorii pentru etichetare cu aplicabilitate pentru industria textila, industria de marochinarie si pielarie, industria alimentara, industria bunurilor de larg consum, pentru companii ce activeaza in zona de productie, retail, advertising sau import.

Fie ca esti in cautarea unor etichete imprimate cu detalii despre compozitia si intretinerea materialului, a unor etichete tesute pentru brandul propriu, a unor etichete de carton pentru afisarea pretului, a unor etichete tip jeans, ecusoane sau patch-uri tesute sau de cauciuc pe toate le vei gasi aici.

Te asteptam cu designul propriu, sau putem concepe impreuna designul noii ( noilor ) tale etichete.

etichete de compozitie imprimate

Etichetele imprimate, fie ca sunt etichete de compozitie cu instructiuni de intretinere sau etichete de brand sunt de departe cele mai folosite etichete folosite in industria textila si totodata indispensabile oricarui produs textil.

etichete tesute

Pentru industria textila, etichetele tesute sunt precum " stema " de pe bordul unui autoturism. Ele exprima cu putere numele si logoul companii producatoare si stabilesc " primul contact " cu clientul final.

etichete de carton - hangtags - swing tickets

Etichetele de carton, hangtagurile ( daca vorbim de etichete complexe ce nu sunt realizate neaparat din carton ), sunt etichetele cu cea mai " scurta viata " . Totusi clientul primeste primele informatii despre produs ( marca, compozitie, marime, pret ) prin intermediul acestei etichete.

etichete tip jeans

Putem afirma cu siguranta ca stim data cand s-au nascut etichetele tip jeans , folosite pentru toate produsele tip denim : se intampla in anul 1886. Se folosesc de peste 125 de ani , si sunt probabil primul accesoriu la care se gandesc producatorii de " jeans ".

etichete adezive - stikers

Etichetele adezive ( pe suport de hartie sau plastic ) sunt realizate cu scopul de a usura vanzarea, evidenta si gestiunea produselor cat si pentru a promova anumite articole in sezoanele de promotii. De la deja banalul " code de bare " la etichetele de promotie, sau la etichetele complexe de pe aparatura electrocasnica toate fac parte din cotidian.

etichete de cauciuc

Folosite tot mai des in ultimii ani in industia textila, marochinarie sau pielarie, etichetele de cauciuc aduc " agresiv " in fata clientului ,brandul produsului si il fac totodata sa capete relief .

tragatoare fermoar - zip pullers

Fie ca alegeti un tragator tesut, un tragator de cauciuc sau un tragator de piele, odata atasat pe cheita fermoarului, acesta va aduce un plus de identitate vizuala produselor dumneavoastra.

sigilii de plastic personalizate

Sigiliile de plastic personalizate reprezinta un prim pas in " securizarea " identitatii produselor dumneavoastra. Intr-o lume in care " furtul de identitate " este practicat tot mai des acest accesoriu simplu poate oferii clientului final, garantia autenticitatii produsului.

Ecusoane termotransferabile reflexive

Web Design Bucuresti Web Counter
Free Web Counter